Home » Aktuellt » Övningsförskoleprojektet » Kvalitetskonferens 14 november 2017

Kvalitetskonferens 14 november 2017

Den 14:e november hölls den årliga kvalitetskonferensen för övningsförskoleprojektet. Lotta Hulden, övergripande projekt och placeringsansvarig inledde med en kortare presentation av övningsförskoleprojektet. Därefter presenterade Daniel Berlin, utredare vid enheten för utredning och lärarutbildning, en enkät som visade att LLU:are, förskolechefer och koordinatorer uppfattar projektet som mycket  positivt och syftet med att stärka bandet mellan högskola och praktik har uppnåtts.

Under dagen var det också ett flertal intressanta föreläsningar med fokus på kvalité och kvalitetshöjande arbetssätt.

Öckerös representanter:
Anna-Lena Liljedahl, LLU, Zandra Adolfsson, förskolechef, Anna Juhlin, koordinator

 

 


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet