Home » Aktuellt » Övningsförskoleprojektet » Kursstart på pedagogen-nätverksmöte på Öckerö

Kursstart på pedagogen-nätverksmöte på Öckerö

Fyra entusiastiska förskollärarstudenter hade denna gråkalla novemberdag sitt kursstartsmöte på Pedagogen inför den första vfu-perioden. Kursläraren gick noggrant igenom kursmålen och teamet från  Öckerö, bestående av tre LLU:are och koordinator, lyssnade engagerat för att sedan kunna stötta studenterna ute på förskolorna.

Höstens studenter på förskollärarprogrammet: Matilda, Alexandra, Jenny och David

Höstens studenter på förskollärarprogrammet: Matilda, Alexandra, Jenny och David

På eftermiddagen samlades Öckerös LLU:are inom förskolan till nätverksmöte på kommunhuset. Processledaren inom övningsförskoleprojektet, Inga Bjerre Pedersen, berättade om bakgrunden till projektet och hur nuläget ser ut. När övningsförskoleprojektet avslutas 2019 skall alla LLU:are ha gått en handledarutbildning på 7,5 hp och under mötet diskuterades hur planen för detta ser ut. Skolchefen, Karl-Johan Sjödin, kommer att ta upp frågan och stämma av med förskolecheferna.

Innan 31 december 2016 skall Öckerö ha lämnat in en halvtidsrapport om hur övningsförskoleprojektet fortskrider.

Nätverksmöte med Öckerös LLU:are, Inga Bjerre Pedersen från universitetet och skolchef Karl-Johan Sjödin

Nätverksmöte med Öckerös LLU:are, Inga Bjerre Pedersen från universitetet och skolchef Karl-Johan Sjödin


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet