Home » Information » Ny skolchef i Öckerö kommun

Ny skolchef i Öckerö kommun

 

Karl-Johan Sjödin, skolchef i Öckerö kommun

Karl-Johan Sjödin, skolchef i Öckerö kommun

Den 15:e september tillträdde Karl-Johan Sjödin som skolchef i Öckerö kommun. Karl-Johan var tidigare rektor på Brattebergsskolan och hann flytta till Linköping innan han återvände till Öckerö kommun.

Under en hektisk höst har han satt sig in alla aktuella frågor och den 31 oktober hade turen kommit till Öckerös vfu-arbete.

– Kontakten mellan den högskoleförlagda och den verksamhetsförlagda utbildningen är väldigt viktig, säger Karl-Johan. För Öckerö kommun är våra lärarstudenter en viktig rekryteringsbas. De är kanske våra framtida kollegor! fortsätter han.

 

 


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet