Home » Aktuellt » grundskollärarprogrammet fritids » Okategoriserade » Uppstart på Öckerö!

Uppstart på Öckerö!

image

Vfu-kurslärare Jessica Cagner Nilsson, Ulrika Bryngelsson -Högåsens förskola, Anna-Lena Liljedahl -Fotö förskola samt Annika Engsbäck -Kaprifolens förskola

 

Fredagen den 24 oktober var det dags för det första mötet mellan Jessica Cagner Nilsson, Öckerös ”egen” kurslärare från Universitetet och våra LLU:are Ulrika Bryngelsson, Anna-Lena Liljedahl och Annika Engsbäck.

I och med övningsförskoleprojektet ges kursläraren möjlighet att komma ut till Öckerö och planera och diskutera den kommande vfu-perioden tillsammans med LLU:arna.

Jessica berättade att det inte finns några fasta direktiv för hur övningsförskoleprojektet skall utformas utan varje stadsdel i Göteborg och varje kommun i GR-området utformar det som det passar bäst lokalt. Den största skillnaden nu jämfört med tidigare kommer att vara ett närmre samarbete mellan Universitetet och förskolorna i Öckerö kommun.

Fredagens möte var mycket trevligt med utbyte av erfarenheter och diskussioner kring den kommande vfu-perioden som startar 5 november.  Det kändes som en bra grund för ett nätverk för pedagogiskt utbyte!

 

 


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet