Dåligt upplägg i skolan!

Skolan har förändrats totalt sen förr. Förr gick man ut skolan och fick sig bara en spark i röva och föräldrarna sa skaffa dig ett jobb. Nu för att bli som jag mekaniker på ett varv ska man först söka och sen gå en utbildning som kan ta från 3-3.5 år.

Och i mellanstadiet så ska man gå från 8.20 (beror lite på var men bor) – 15.30. För att man har åt helvete för långa raster. Och vad ska religion till. Finns ingen anledning att lära sig mer än nödvändigt om det ämnet. Ipad ska man ha också men när dom går sönder tar det flera månader innan man får de tillbaka och då är det ett antal månader som man sitter utan iPad och det påverkar ju betygen som gör att man kommer in på det gymnasium som man vill gå man har man otur kan man inte det pga att man har inte får paddan tillbaka och inte kan göra det jag ska. Förändra skolan fort.

// En förbannad öbo!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *