Mer kött åt folket!

Vi vill att folket ska äta ännu mer kött!

Tycker inte du att kött är helt underbart? Har du någonsin ätit den där perfekta hamburgaren med som är perfekt stekt och perfekt knapriga bacon på.

 Tycker inte du att vegetarianer och veganer inte har något vett i skallen som inte äter kött etc. Isåfall borde du besöka våran sida WWW.köttälskare.

Vi behöver mer kött åt folket  eftersom det är väldigt gott och mycket protein i så behöver man äta det oftare. En bit kött innehåller även järn som din kropp faktiskt behöver, rent kött som vi alla älskar innehåller inga kolhydrater alls. Och därför har ett naturligt lågt GI.

Enligt oss på köttälskare.se så tycker vi att vegetarianer och veganer kan dra något gammalt över sig. Detta eftersom kött är så viktigt och så gott.

Vissa kanske tycker att denna artikeln inte stämmer alls och tycker att man inte borde äta kött, kyckling etc. Ni kanske tycker att alla djuren ska vara lika värda som oss människor och borde inte bli slaktade och bli till mat, några kanske påstår att man kan få cancer av visst kött. Men helt ärligt, vi alla vet att djuren är till för att bli mat för oss människor och så ska det förbli, för gott är det, det vet vi alla. Och vem lever inte hellre 60 år med kött än 80 år utan?

Det vi vill komma till är att istället för att äta böner och sallad varje dag så kan ni besöka våran sida och köpa billigt och gott kött. Det vill vi ju alla ha.

Hälsningar, WWW.köttälskare.se

En reaktion på ”Mer kött åt folket!

  1. Jag tycker att du har en rubrik som får mig att vilja fortsätta läsa. Även fast argumenten var lite grova så tycker jag att dom höll för att kunna försvara köttälskare. Bra jobbat

    //Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *