En bra lärare!

Det finns säkert en lektion som ni bara känner: “Nej, jag vill inte gå på den lektionen de är ju så himla tråkig.” Och det beror kanske på att du inte är bra på ämnet men annars är det väl läraren? Lärare bestämmer upplägget av lektionen och är den som har uppgiften att lära ut till ALLA i klassen i just det ämnet dom lär ut i. Och om det inte är en rolig lektion är det ju lärarens fel. Och även fastän du inte tycker om ämnet ska läraren kunna göra det lite roligare.

Det finns ett ordspråk som säger: “Läraren ska inte få hästen och dricka, läraren ska få hästen att bli törstig.” Det betyder att läraren ska få eleverna att bli intresserade och vilja lära sig mer. Om man är intresserad av det får man mer kraft till att lära sig och det gör det mycket lättare, snabbare och roligare lektioner.

Detta resulterar till mindre skolk, större chans att sluta tidigare och framför allt bättre betyg. Jag tycker att man borde införa lektioner som berättar för lärarna hur man ska lära ut på bästa sätt för sina elever, både för dom äldre lärarna och dom som söker till det. Få skolans lektioner roligare.

MVH John Smith

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *