Alla borde prova på taekwondo

Skulle inte du vilja ha kontroll över din kropp, och fösvara dig när du går ute en sen kväll och någon angriper dig? Då ska du pröva på teakwando för då lär du dig självförsvar och att kontrollera din kropp.

Börjar du i teakwando så slipper du att var rädd när du är ute på stan!

Om alla barnen i kommunen börjar i teakwando så skulle flera föräldrar slippa vara oroliga över barnen när dom är på stan.

En annan bra sak är att om man går i teakwando så lär man sig att inte använda våld i onödan, och då blir det lugnare på gatorna.

Jag har hört av många föräldrar att dom är oroliga för att sina barn ska använda självförsvar på fel set. Jag tycker att väldet har ökat mycket sedan barnen började i teakwando, Jag vägar knappt lämna titt barn i stan med en kompis ensamma. Men det är därför barnen går i teakwando för att lära sig använda skälvförsvar på rätt set. Det är det teakwando går ut på.

//Från en överbeskyddande mamma

One comment

 1. Hej överbeskyddande mamman!

  Titta på orden försvara, taekwondo, sätt, våldet, vågar, självförsvar (det som är i slutet).

  Meningen ”Jag tycker att väldet har ökat mycket sedan barnen började i taekwondo,” Det ska vara punkt istället för kommatecken. Läs meningen igen. Jag tycker det blir konstigt att man säger att våldet har ökat när barnen börjat taekwondo. Då blir det att man inte tycker att taekwondo är så bra.

  Annars tycker jag du har en slagkraftig rubrik. Man vill gärna läsa! Du har även argument varför man ska börja och motargument. En sammanfattning finns men den behövdes finslipa.

  Gör ändringarna!
  MVH
  Frans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *