Mer stund för ögonblund

Elever! Tycker inte ni det hade varit skönt med lite extra sömn på högstadiet? När man är tonåring måste man ha lite mer sömn för att växa tillräckligt. Och med träningar och andra fritidsakiviteter i vardagen så kan det vara svårt att få tillräckligt med sömn. Konsekvenserna av för lite sömn blir lite energi och då har man mindre jobblust. “Men dagarna är alldeles för korta för att ha tid för sovstunder.” Man kan korta av alla långa aster mellan lektionerna, man behöver verkligen inte 1 timmes raster mellan lektionerna. Då kan man använda den tiden för sovstunder.

Det kommer blir mycket bättre för eleverna och de har bättre chans att lära sig mer. Ta upp detta i era elevråd nu! Kämpa för mer ögonblund!

Harambe, anställd på Frasses Trötta Slavar AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *