Sveriges filmskapare borde binda ihop och göra bättre filmer!

*Våra filmer är kassa, allt vi har är ogenomtänkta ungdomsfilmer, som försöker vara nyskapande i en genre där allt har varit exakt densamma i runt 20 år, dåliga deckare där karaktärerna alltid vet mer än tittaren och komedier som bara är roliga för folk som är trista för att inget händer.

*Vi har ju självklart några bra filmer (Fucking Åmål, IRL, Evil Ed bl.a.) men de är långt från det vanliga och är istället undantaget. Därför borde vi samarbeta och göra nya filmer för filmernas skull istället för en snabb inkomstkälla.

*Man kan ju tro att bra filmer kräver väldigt hög budget, Det är inte sant för budgeten bestämmer inte hur bra en film kan bli, det är mycket viktigare saker som spelar in i det, sådant som skådespelarnas inlevelse, bra manus, passande bakgrunder och kostymer.

*Lösningen på detta hade varit ifall filmbranschen band ihop på en plats och började göra filmer därifrån, visst hade starten varit långsam men vi hade fått bättre filmer om folk band ihop och det inte var lika stor risk för höga skulder. Det skulle vara Sveriges svar på Hollywood.

Victor Struve, 10:39/09/09/2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *