Mindre läxa åt folket!!!!!!!

Tycker inte ni att läxan börjar ta över ert liv? Om ni tycker som mig har ni hittat rätt.

Vi ska tillsammans se till så läxor blir förbjudet.

Varför har vi läxor när vi går i skolan fem dagar i veckan? Under den tiden borde vi hinna uppnå alla kunskapskrav utan läxor. Om skolan blir mycket mer effektiv så behövs inte läxor.

Längtar inte du till att komma hem efter skolan och kunna känna att du kan göra de du vill och tycker är kul. Läxorna förstör livet och fritiden.

En del kanske tycker de är viktigt med läxor. Eftersom vi ungdomar behöver repetition, men repetitionen kan ske i slutet av varje lektion, eller i början på nästa. På de viset så får vi vår repetition utan att vi behöver ta med arbete hem.

Eftersom att skolan ibland inte är så populärt bland ungdomar tror jag att ungdomar hade gillat skolan mycket mer om vi inte hade läxor.

Det som jag vill säga med denna insändaren är att läxor enbart påverkar vår fritid negativt eftersom vi kan uppnå samma effekt av inlärning i skolan.

Vi hade inte varit lika stressade och på de sättet så kan vi fokusera mer i skolan. De hade resulterat till bättre skolresultat, så vad väntar ni på?! Förbjud läxor!

Hälsningar Rosmarie 14år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *