Mer nyttigt till folket! -må bra

Tycker inte du ekologiskt är dyrt? Vill du leva hälsosammare? Sverige vill sätta skatt på godis för att minska fettman i Sverige. Är det inte bara enklare att ha billigare nyttiga varor i en butik. Om staten bara kan komma in och hjälpa till och betala det ekologiska.

Sverige vill ju att Sverige ska bli nyttigare. Det håller jag med om till 100%. Tanken på det är lockande, men det finns ett problem. Sverige blir ju nyttigare om äpplen och grönsaker är billigt, för statistiken visar att de med sämst ekonomi äter ohälsosamt. Jag tycker allt alla som har ett onyttigt beroende av T.ex. Choklad eller läsk, ska få ha det utan att hamna i ekonomisk kris. Om vi sänker priset på nyttiga varor får ju Sverige som de vill, gör som vi! Demonstrera för ett nyttigare Sverige.

Visst, bönderna gör ett bra jobb som odlar ekologiskt och det är ju värt jobbet de gör, men Sverige skulle må bättre om man tänker långsiktigt. Och om staten går in och betalar får ju endå bönderna tillbaka sin del. Det blir perfekt!

Vi tycker att Sverige ska bli ett nyttigare land utan att det ska kosta skjortan. Vi jobbar för ett billigt hälsosamt samhälle.

ViSomBryrOss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *