Läxfritt nu!!!!!

Läxor förstör ens fritid, vill du sitta uppe hela natten för ett prov? Detta leder till ingen sömn och mindre koncentration i skolan. Det leder till betygen sängs och då får man gå i en sämre skolan och så får man ett  jobb som är mindre betalt.

När du har gått i en skola en hel dag och har längta att få komma hem för att kunna göra vad man vill. Men istället så kommer du hem med 10000 läxor som måste göras, lärarna bara ger oss mer och mer läxor. När en lärare säger att vi inte har presterat bra på detta prov så är det väl inte så konstigt för vi har väldigt många andra läxor att göra. Om vi inte har några läxor så kommer vi kunna koncentrera oss mer på lektionerna. Vi kommer även att få mer gjort på lektionerna.

Men om vi inte har några läxor så kommer vi inte hinna klart med allting som vi måste göra på lektionerna. När vi har arbetat klart i ett område så måste lärarna se vad vi kan, det gör vi genom prov och då måste eleverna ta hem och plugga. Annars kommer man inte komma någon vart här i världen och man för faktiskt inte något gratis. Men om vi inte har några läxor så kommer vi utvilade till lektionerna och behöver inte ta hem något!

Ta bort läxorna nu! Aldrig mer en läxa!

Hälsningar en person som är läxtrött!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *