Mensskydd ska vara gratis!!

  Vi kvinnor väljer inte att ha mens!!! Det är något dom flesta får vid 9-16 och har den fram tills 45-55 då man kommer in i klimakteriet. Bindor,tamponger och trosskydd är fan inte billigt!! Det är något man måste köpa varje månad för att inte blöda igenom och behöva köpa nya byxor och trosor.

   Mensvärkstabletter borde också va gratis, blir det gratis får man mindre ont,kan jobba mer ordentligt på jobbet,bli mer positiv och vi får ett bättre samhälle.

  Man borde få ett läkarintyg när man fått sin mens som man kan gå till Apoteket och visa för att hämta ut gratis mensskydd&tabletter. Blir det gratis sparar kvinnor mer pengar och det blir mycket mycket lättare för dom som har ont om pengar så dom slipper spendera pengar på det!!! Dom som inte vill eller vågar gå och köpa sånt i vanliga affärer är detta mycket smidigare också, man kan gå in i ett rum på Apoteket,visa upp sina papprer, gå där ifrån med en påse mensskydd och tabletter som om att inget har hänt!!!

  Visa undrar säkert vilka som ska betala dessa alla kostnader? Jo! Det ska gå på skatten tycker jag för det drabbar alla i samhället, för utan mensskydd hade dom flesta kvinnor gått och blött igenom o hur kul är det att se röda fläckar vart man än kollar när man går? Inte så kul va? Nä juste precis!!!  GE ALLA MÖJLIGHET TILL GRATIS MENSSKYDD!!!!

//Irriterad menstruerare!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *