Inga läxor efter skolan!

Varför måste man göra läxor på fritiden?

Läxor tycker jag man gör i skolan och inte på sin fritid. Många har mycket fritid efter skolan och gör inte läxor med än gång hen kommer hem men man gör det för man antingen kommer hem sent för man måste ta massa transportmedel hem eller har en aktivitet efter skolan.

Mycket läxor kan bli stressigt för många om man har träningar eller liknande efter skolan och sen måste hinna göra läxor när man kommer hem. Alla har inte träning efter skolan och har tid, men dem som har träning eller liknande måste ha väldigt stressigt för att hinna dit,hem och göra läxan.

Vissa lärare ger ut läxor eller prov som kraschar med andra läxor och prov så man måste sitta uppe eller göra läxan extra länge. lärare brukar säga att vi behöver läxor för att repetera men man kan repetera på lektionen istället.

Man kan ju ha EN lektion som man kan få hjälp med läxer och prov istället för att göra det hemma och få sin icke-fritid till sin fritid så man kan göra vad man vill. Hjälp oss sluta få hem läxor efter skolan!

Förbannat läxtrött elev!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *