MIN VECKA PÅ ZILLSTAR!

Hej på er!:)
JAG JOBBADE PÅ ”zillstar” KLÄDAFFÄR FÖR BARN SOM LIGGER NERE I KLOVA.
Dag 1: Vi började Dagen började med all personal hälsade oss välkomna. Vi fick börja med att kolla storlek på olika plagg, byta ut plagg om det fanns två av samma, vika kläder. osv
Vi började kl: 10-14
Dag 2: Dagen började som vanligt i affären, vi fick fortsätta med det vi gjorde på måndagen
Sen vi fick vi gå runt och se till så att kläderna låg snyggt.. Sen fick vi organisera olika lådor med kläder så att allt i samma färg+märke låg i samma, när vi hade organiserat färdigt så skrev vi lappar om vad som fanns i de olika lådorna.
Dag 3: Vi började kl: 11:00 istället för kl: 10:00 eftersom att dom skulle ändra om inne i butiken, så när vi kom så fick vi hjälpa till lite med det, sen fick vi gå in på lagret och organisera där.
Dag 4: Vi började som nästa alltid klockan 10.00, ägaren var ganska stressad för hon skulle iväg. Så vi fick börja direkt när vi kom. Vi fick städa ordning så att man kunde gå inne på lagret eftersom saker blockerade vägen. Sen fick vi galga och hänga upp en ny colletion av kläder som hade kommit in. Kolla så att alla olika färger och storlekar var påfyllda. Sedan vika iordning lite kläder på en hylla.
Dag 5: (sista dagen) vi började klockan 10:00 ganska så rolig start på dagen eftersom att allt vi gjorde var att ändra om och hänga upp och byta plats på olika saker, sen fick vi även byta lite i butiken med lite olika inredning. När det bara var några minuter kvar innan vi slutade så fick vi prova lite olika plagg som vi tyckte om, och när vi hade hittat varsit plagg som vi tyckte om så fick vi dom gratis, eftersom att dom tyckte att vi hade jobbat så bra hela veckan.

Jag känner väll mig ganska så nöjd iallafall!!

20140523-200247-72167766.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *