Prao 1,2,3,4

Hej, jag har jobbat på Is och Marin på Björkö, dom jobbar med att ta hand om båtar, fixa båtmotorer och göra i ordning båtar inför sommaren för folk.
Första dagen visade en kille mig runt och det tog lite tid, sedan så åkte vi till ett annat ställe vid Framnäs som hette Besserkroken och där fick jag putsa karmarna på en båt (inte så kul) i princip så putsade jag karmarna hela dagen. Andra dagen så återgick vi till samma ställe och där fick jag skrubba en pressening med en soppborste, sen så fick jag tvätta en liten motorbåt och sedan efter det fick jag också putsa den båten, inuti och utanför. Tredje dagen så skulle vi äntligen göra någonting roligt, vi skulle sjösätta båtar och göra lite med dom, det tog hela dagen och det var kul men det var inte så roligt när vi gick över 2h på lunchen + andra saker som dom gjorde fruktansvärt dåligt efter det.
Fjärde och sista dagen gjorde jag absolut ingenting, jag fick inte göra någonting, den ända uppgiften jag fick göra var att tömma en liten båt på vatten och cykla och köpa frallor till fikat.

Så om ni har läst denna så rekommenderar jag ALDRIG DENNA ARBETSPLATSEN till någon.

MIN VECKA PÅ ZILLSTAR!

Hej på er!:)
JAG JOBBADE PÅ ”zillstar” KLÄDAFFÄR FÖR BARN SOM LIGGER NERE I KLOVA.
Dag 1: Vi började Dagen började med all personal hälsade oss välkomna. Vi fick börja med att kolla storlek på olika plagg, byta ut plagg om det fanns två av samma, vika kläder. osv
Vi började kl: 10-14
Dag 2: Dagen började som vanligt i affären, vi fick fortsätta med det vi gjorde på måndagen
Sen vi fick vi gå runt och se till så att kläderna låg snyggt.. Sen fick vi organisera olika lådor med kläder så att allt i samma färg+märke låg i samma, när vi hade organiserat färdigt så skrev vi lappar om vad som fanns i de olika lådorna.
Dag 3: Vi började kl: 11:00 istället för kl: 10:00 eftersom att dom skulle ändra om inne i butiken, så när vi kom så fick vi hjälpa till lite med det, sen fick vi gå in på lagret och organisera där.
Dag 4: Vi började som nästa alltid klockan 10.00, ägaren var ganska stressad för hon skulle iväg. Så vi fick börja direkt när vi kom. Vi fick städa ordning så att man kunde gå inne på lagret eftersom saker blockerade vägen. Sen fick vi galga och hänga upp en ny colletion av kläder som hade kommit in. Kolla så att alla olika färger och storlekar var påfyllda. Sedan vika iordning lite kläder på en hylla.
Dag 5: (sista dagen) vi började klockan 10:00 ganska så rolig start på dagen eftersom att allt vi gjorde var att ändra om och hänga upp och byta plats på olika saker, sen fick vi även byta lite i butiken med lite olika inredning. När det bara var några minuter kvar innan vi slutade så fick vi prova lite olika plagg som vi tyckte om, och när vi hade hittat varsit plagg som vi tyckte om så fick vi dom gratis, eftersom att dom tyckte att vi hade jobbat så bra hela veckan.

Jag känner väll mig ganska så nöjd iallafall!!

20140523-200247-72167766.jpg

Prao. Dag 1, 2 ,3, 4

Hej! Jag praoar på sörgårdens ena dagis för 1-3 åringar.

Dag1. Första dagen började jag 9:00. När jag kom dit så satte vi oss direkt och gjorde mitt schema för veckan. Till och börja med tyckte jag det var rätt segt och praoa på dagiset, tiden gick jätte segt och tog typ aldrig slut kändes det som.
Den mesta tiden var vi ute och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra.
Slutade sedan 14:30

Dag 2.
I Tisdags började jag kl 12:00 ungefär pågrund av att jag var på Mölndals tandläkare innan.
Jag kom dit precis innan middagen och dom flesta barnen låg och sov middag. Jag satt uppe med resten av barnen, läste och målade.
Sen var vi mest ute med barnen och lekte tills jag slutade vid 16:00.

Dag 3.
I onsdags började jag 06:15! Det var ganska segt men ändå rätt mysigt tycker jag. Dom flesta barnen kom vid sju och där efter åt vi frukost, mannagrynsgröt och macka. Ungefär vid tio gick vid ut och lekte eftersom det var jätte fint väder. Vi var ute tills middagen var färdig vid ungefär 11:30. Efter det fick jag gå med upp och se hur dom natta barnen, det var mysigt. Efter att alla barn hade vaknat gick vi ut. Slutade sedan 13:30.

Dag 4. Idag började jag 9:00 och då var vi ute ända tills vi skulle äta 11:30. Sen som vanligt sov några barn medan dom större läste böcker och pysslade. Vi var inte ett tag på eftermiddagen eftersom det var så varmt ute så inte barnen skulle bränna sig. Vi gick ut vid ungefär 13:00 och jag fick sluta vid ungefär 14:15.

Dagarna ser ungefär likadana ut som ni kanske märker i det jag har skrivit. Tycker faktiskt nu i slutet att det är ganska kul att praoa på dagis, för nu är jag mer med barna. I börja. Visste jag inte riktigt vad jag skulle göra.

Dagis dag 2

Idag har det varit ganska bra, jag har fått hjälpa till mer med barnen på dagiset, en av dem ville rida på min rygg, ville gömma sig bakom mig. Just nu är det fruktstund, jag äter inget eftersom jag inte kan äta frukt 🙁 sen är det nog sagostund, ska nog hjälpa att välja bok. Nu börjar dem andra bli klara så ska sluta nu. Ses!

Praktik dag 1

Hej!
Första dagen nere på Ö-varvet har varit ganska så bra, jag har fått vara med och göra masa olika saker bland annat sjösätta segelbåtar, brandbåtar och en stor lyxsegelbåt på 113fot, jag fick också köra kranen som tar upp och sätter i alla båtar. Jag har varit ute och åkt lite fiskebåt för vi var tvungna att köra runt den för vi skulle ta upp den på land lite väl tidigt att ta upp båten nu när alla andra sjösätter sina båtar men jaja det var väl något som skulle lagas. Sunny Hill (den stora lyxsegelbåten) behövdes patentas på sina ställen där stöttorna hade stått så det fick jag också göra! Men jag kan väl säga att det var en ganska så bra första dag på praon.

Första dagen på praktiken

Hej!
Första dagen på ö-varvet har varit rätt bra. Jag har fått köra alla roliga maskiner som finns där, som blad annat lyftkranar, gaffeltruckar, teleskopliftar etc. Vi fick sjösätta några båtar… Bland annat en stor lyx segelbåt som var 113 fot och vägde över 200 ton. Olyckligtvis så fick jag massa patentfärg i ögat när jag bottenmålade den stora segelbåten. Det sved väldigt mycket men det gick bra. Annars är jag väldigt nöjd med dagen.