St Jörgen spa och resort

På denna arbetsplatsen så får man inte för mycket pengar som man kan få på vissa andra arbetsplatser så den ligger om kring 22-30 tusen i restaurangen så det kan ju vara lite varierat beroende på hur länge man har jobbat och hur erfaren man är.

Arbetsmiljö på denna arbetsplats är mycket stressig mestadels men den kan vara väldigt lugn också t:ex när man dukar upp borden under det behagliga ljuset och med den tysta musiken i bakgrunden och med den glada personalen som hjälper en, för då har man rätt god tid på sej innan nästa gästerna kommer. Så det var inga negativa stunder under den tiden jag jobbade där antigen med gästerna eller med kollegorna.

Fackförbundet som St Jörgen spa och resort tillhör är ”hotell och resturang”

Skyldigheter:
Måste komma i tid.
Måste ha rätt kläder på sej

Rättigheter:
Det är ju att man får lön.

Jag kan också berätta att på st Jörgen så är det lite konstigt tycker jag för om man får betalt att man ska jobba 8 timmar men man är klar med allting man ska göra efter 7 timmar så får man bara betalt för sju timmar, och man för inte sitta kvar och fördröja tiden för då får man en utskällning.
Så om man jobbar för fort så får man mindre betalt.

20140601-224859-82139047.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *