Prao torsdag

Idag har det varit den roligaste dagen enligt mig!
Dagen började med att jag fick veta att det bara var jag och Maria som skulle vara i förskoleklassen, spännande men också lite pirrigt. Detta resulterade i då att jag fick ta större ansvar än vad jag gjort innan, vilket var riktigt roligt.
Skoldagen flöt på bra och vill även lägga till att vi fick tårta på rasten. Detta var för att en av fritidspedagogerna ska gå i pension, lite sorgligt faktiskt pga att jag själv har haft henne i så många år.

När arbetsdagen var slut plockade vi fram vattenslangen och lekte med vattnet, detta tyckte barnen såklart var jätteroligt!
Vid kl: 14:00 hade jag, Ebba och Britt ett litet ”möte” där jag och Ebba ställde frågor till Britt som vi sedan fick besvarade. (Jag kommer göra ett eget inlägg som bara handlar om det här senare)

När klockan var 14:30 gick vi in och åt mellanmål som vanligt. Efter mellanmålet fick alla som var där glass för att ”fira” att några av barnen skulle sluta på fritids, kul!
När glassen var uppäten och alla var nöjda var min arbetsdag slut.

Imorgon ska jag tillbaka till tvåorna.
Just imorgon är ingen av Helen och Maria där så det är jag och en vikarie som heter Matilda som ska ta hand om dom, får se hur detta går.

Sammanfattning av dagen: mycket lek och gott med fika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *