Prao dag 4 & 5

(22-23/5)

I början på dag 4 så kom det en till tjej som skulle praoa i butiken. Hon hette Panid och var två år yngre än mig. Vi började dagen med att sortera filmer baserat på deras genre, eftersom det var många som stod fel. När detta var avklarat så bytte vi ut gammalt godis mot nytt och fixade lite i lagret. Vi fick även in en gigantisk leverans av godis som vi fick frakta in i lagret. Men för att vi skulle orka så fick vi även äta lite godis för att höja våran energinivå.

Efter lunch så satte vi på etiketter på alla barnfilmer. Vi gjorde även lite kassaarbete och lite annat som behövde fixas. Jag slutade dagen kl 16.00.

På fredagen så fick vi in en leverans med filmer. Så jag fick märka dessa medan Panid fortsatte sätta etiketter på barnfilmerna. När jag var klar med att märka de nyinkomna filmerna så bar mitt nästa uppdrag att fylla på med läsk och chips. Efter mycket bärande till och från lagret så kom the mission of doom. Jag och Panid var tvungna att räkna alla chipspåsar som fanns i butiken och kolla så att antalet stämde in med vad som stod på en lista. Detta var en väldigt lång och slitsam procedur, men duktiga som vi är så klagade vi bara litegrann.

Jag fick även under fredagen lite mer kassatid, vilket jag tyckte var kul eftersom jag tycker det är roligt att stå bakom kassan :D.

Innan jag och Panid gick hem vid tre, så fick vi plocka med oss varsin påse godis och välja en valfri film från lagret.

Denna veckan hos hemmakväll har vart jättebra och jag skulle kunna tänka mig att jobba där i framtiden 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *