Dag 3

Idag så började jag som vanligt alltså vid 09:00. Jag började min dag med att fylla på alla drickor som hade gått åt. Det tog en timma att göra. Sen så skulle jag hjälpa till att göra mackor, jag skördefest upp grönsaker, smöra och la på alla påläggen, plasta in mackorna, satte på etiketter med priser på och så la jag ut de i butiken. Efter det så åt jag lunch. Efter lunchen så plockade jag fram de kuvert som saknades i ”kuverthållaren”. Sedan så skulle jag sätta på en ugn som det skulle bakas bullar i. Bullarna hämtade jag och en som jobbar där i ett kylrum där det var -19 grader, det var ganska kallt. När bullarna var klara så la jag också ut de i butiken. Resten utav dagen så var jag i kassan. Det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Detta var den roligaste dagen hittills, den var lite mer annorlunda än de två andra dagarna.

3/5

20140521-142300-51780657.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *