V: 20 på Bratteberg

På Måndagen startade vi i hörsalen kl. 10:00. Jörgen pratade om hur veckan skulle se ut. Sen hade Petra och Johanna en föreläsning om valkompetens. Kl: 11:00 hade Katarina en föreläsning om näringslivet. Efter lunchen var det dax för att komma igång med bloggen med Cecilia hon visade hur man skulle göra med bloggen. Efter det var det samling i klasserna så gick de igenom vad som skulle hända på tisdagen vi delade upp oss i två grupper.

På Tisdagen började vi med att gå runt och lyssna på olika personer som hade olika yrken dem pratade om sitt arbeta och vad man gör. Efter lunchen var det samling i hörsalen Jörgen pratade om gymnasievalet . Sen gjorde vi gymnasietester.

På onsdagen började vi i hörsalen och lysande på Magnus Rosén han pratade om drömmar, om sitt liv och om droger. Han är basist i Hammerfall han spelade för oss. Sen slutade vi med att skriva CV och personliga brev.

På Torsdagen hade vi ett studiebesök på Arken hotell det var ett kort besök. Men vi fick veta väldigt mycket hur det är att jobba på ett hotell. Sen fick vi en rundtur inne i hotellet vi fick kolla hur det ser ut i ett hotellrum.

På Fredagen var vi i hörsalen och Karl-Johan startade med att pratade lite om sitt liv sen fick vi ställa frågor till honom. Sen var det dax för Jörgen och prata om AML. Efter lunchen pratade Jörgen om utbildningar efter gymnasiet.

// Emelie Agerberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *