Dag 2

Idag så började jag kl.09:00. Jag gjorde ungefär samma saker som igår. Jag flyttade läsk och andra drycker från ett ställe till ett annat med hjälp utav en vagn. Det var ganska jobbigt att lyfta ungefär 6-10 kg dricka från marken och upp till ca en meter och sedan lyfta ner alla drickor igen mer än 20 gånger. Efter ett tag fick jag väldigt ont i min rygg och bara ville lägga mig ner, men jag fortsatte. Fyllde på med mer snus. Ställde upp mjölk, fil/yoghurt och dressing i kylskåp och kyldisk. Även idag så hjälpte jag till att bocka av och sortera post som hade levererats till Tappen. Ställde i ordning kartor över Öckerö kommun vid ingången till Tappen. Jag fick även registrera ny inköpta filmer och sätta ett nummer på de så man ska kunna hyra filmerna. Jag slutade min dag kl.13:50 för att det inte fanns något kvar att göra till mig. Det var det jag gjorde idag, det jag tycke var roligast var att registrera filmerna. Man fick stå stilla, lägga skivorna i plastfickor, sätta ett nummer på både plastfickan till skivan och till fodralet och lägga skivorna i ordning så man lätt kan hitta skivan när man vill hyra en film. Detta var min andra dag på min praktikplats.

2/5

20140520-180642-65202163.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *