Skolledarskap och IKT

Många undersökningar och erfarenheter visar att en skolas ledning har en oerhört viktig roll i hur framgångsrikt arbetet och implementering av digitala satsningar i skolan blir. Med den vetskapen kommer jag att ha ett aktivt och engagerat ledarskap och deltagande i de steg vi som skola tar för att realisera våra planer, i allt från kompetensutveckling för personalen, till elevernas förutsättningar i klassrummet.

Ett praktiskt exempel på ovanstående är att jag i skrivande stund deltar i den interna utbildning för användande av skolans blogg som kommunens IKT-pedagog Cecilia Manfredsson idag genomför med skrivsugna pedagoger. Stärkt av denna intensivkurs är min ambition att i framtiden dela med mig av mina perspektiv på Brattebergsskolans arbete runt digitalt lärande. På återhörande!

Rektor Karl Johan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *