IUP – Individuell Utvecklings Plan

Nu börjar merparten av utvecklingssamtalen bli klara för båda lärarna i klassen. Vilket innebär att efterarbetet är i full gång. De elever som haft utvecklingssamtal har fått ett dokument att fylla i vecka för vecka med utgångspunkt i deras IUP-mål som sattes upp på utvecklingssamtalet. I mappen finns uppgifter för att träna målen och mappen sitter fast i bänklocket med häftmassa. De elever som började jobba med detta idag var mycket fokuserade på sina uppgifter och tog arbetet på största allvar. Vilket kanske inte är konstigt eftersom det är de själva som beslutat att det är detta de behöver träna på

IMG_0771.

 

One comment

  1. Vad fina bilder du har lackt upp bästa Lotta. Jätte härliga bilder. Du är bara bäst Lotta♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *