Läsgrupper ”Tambar är ett troll”

Nu har vi startat ett litet läsprojekt i klassen. I grupper om fem kommer vi läsa samma bok, Tambar är ett troll, och svara på frågor om boken i ett litet häfte som Lotta satt ihop. I de små grupperna kommer vi även att diskutera boken i syfte att öka barnens läsförståelse och ge dem möjlighet att prata om det de läst. Denna första bok är relativt enkel för att de ska komma in arbetssättet och förhoppningsvis går projektet bra så att vi kan fortsätta att göra läsgrupper med lite mer krävande böcker framöver. Även om boken kan tyckas lättläst så har den ett tänkvärt budskap som vi kommer att arbeta vidare med på So-lektionerna när alla har läst boken.

IMG_0363

IMG_0356

IMG_0357

IMG_0358

IMG_0359

IMG_0360

IMG_0361

IMG_0362

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *